Åssiden kiropraktorsenter

Akuttvakt/helgevakt kiropraktor i Drammen – Åssiden Kiropraktorsenter

Velkommen til Åssiden Kiropraktorsenter – Helge- og akuttvakt kiropraktor i Drammen

Er du på utkikk etter en kvalifisert kiropraktor i Drammen som kan hjelpe deg med dine smerter og ubehag – også i helgene? Da har du kommet til rett sted. Ved Åssiden Kiropraktorsenter forstår vi at smerter og plager ikke tar helg, og derfor tilbyr vi dedikerte helgevakter for våre pasienter i Drammen og omegn.

Fibromyalgi

Når du trenger det mest – Akuttvakt for umiddelbar hjelp

Skulle du oppleve akutte smerter eller plager, er vårt team av erfarne kiropraktorer her for å hjelpe deg, selv utenfor vanlige åpningstider. Vi vet hvor viktig tilgjengelighet er i slike stunder, og streber etter å tilby umiddelbar hjelp når du trenger det mest. Vår akuttvakt i Drammen sikrer at du får den nødvendige behandlingen raskt, slik at du kan begynne veien til bedring så snart som mulig.

Helgevakt Kiropraktor

Vårt engasjement for din helse stopper ikke ved ukens slutt. Åssiden Kiropraktorsenter tilbyr helgeåpent for de som trenger kiropraktisk hjelp. Enten du har fått en skade under helgens aktiviteter eller plagene har blitt for vanskelige å ignorere, er vår helgevakt her for deg. Vi tilbyr fleksible tider som passer din helgeplan, slik at du ikke trenger å vente til mandag for å få lindring.

Erfarne kiropraktorer i Drammen – Kvalifisert hjelp når du trenger det

Ved Åssiden Kiropraktorsenter, står et team av høyt kvalifiserte og erfarne kiropraktorer klare til å gi deg den beste behandlingen basert på dine unike behov. Vi bruker de nyeste teknikkene og metodene innen kiropraktikk for å sikre at du oppnår optimal helse og velvære. Vårt mål er å gi effektiv og personlig behandling som adresserer roten til dine plager, slik at du kan leve et smertefritt og aktivt liv.

Bestill din time i dag

Kontakt Åssiden Kiropraktorsenter i Drammen for å bestille din time hos en av våre dyktige kiropraktorer. Enten du trenger umiddelbar hjelp gjennom vår akuttvakt eller ønsker å planlegge en time i helgen, er vi her for å støtte deg. 

Ring oss på 32876262 eller book din time online HER. 

Vi har åpent 11:00 til 13:00 hver lørdag, men du kan nå oss på telefon fra 08:00 til 13:00. 

OBS! På lørdager må det påberegnes et tillegg på kr 250,- per konsultasjon. Forsikringspasienter må dekke kostnaden på lørdager selv, deretter søke om refusjon av forsikringsselskapet. 

 

Vi ser frem til å hjelpe deg med dine helsebehov – helg, hverdag eller i akutte situasjoner. Velkommen til Åssiden Kiropraktorsenter – hvor din helse er vår prioritet.

  Fibromyalgi smerte
  danielaaserud_webaas

  Skrevet av Erlend Solem

  Åssiden Kiropraktorsenter er den lengstlevende og største kiropraktorklinikken i Drammen, startet i 1979. Trykk her for å bestille time.

  mars 7, 2024

  Les mer om…