Problemområder/plager

Arm-, albue- og håndleddsmerter

Arm-, albue- og håndleddsmerter kan oppstå akutt eller gradvis over tid. Smerter i disse områdene er vanlige problemer, mange av årsakene kan diagnostiseres, behandles og forebygges. Som primærkontakt og ekspert innenfor muskel og skjelett, er din kiropraktor kvalifisert til å vurdere hvilken behandlingsmetode som vil være best for dine skuldersmerter. 

Arm-, albue- og håndleddsmerter

Ved akutte smerter i arm, albue eller håndledd er det gjerne fall, slag eller raske bevegelser som er hovedårsaken, dette er ofte i forbindelse med idrett eller arbeid. Ved mer gradvise og kroniske smerter kan årsaken være mange, noen av de vanligste er overbelastning (typisk golfalbue og tennisalbue), feil arbeidsstilling eller slitasjeforandringer. I noen tilfeller kan smerter ned i arm, albue og håndledd stamme fra nakken. Uansett årsak er det viktig å få undersøkt det smertefulle område. Dette gjør kiropraktoren under din førstegangskonsultasjon. 

Behandling vil være avhengig av hvilken funn kiropraktoren gjør. Skulle det være nødvendig kan vi henvise til en annen spesialist eller bildediagnostikk. I de fleste tilfeller kan vi starte med behandling ved 1. konsultasjon. Her vil kiropraktoren ta i bruk en rekke teknikker for å bedre muskel, skjelettet og nervesystemets funksjon. Tidlig utredning og behandling bidrar til å få deg raskere tilbake til en normal hverdag.