Åssiden kiropraktorsenter

Våre medarbeidere

Alexander engelhardt kiropraktor

Kiropraktor

Alexander har videreutdanning innen svimmelhet og rehabilitering av vestibulære lidelser.  Andre interessefelt er idrettsskader og trening, bekkenplager, fot-ankel og kneplager, samt nakke og rygg.  Alex utfører også trykkbølgebehandling og ser ofte pasienter med ulike skulderplager. Alex er utdannet ved Anglo European College of Chiropractic i England 2015.

Erlend Solem kiropraktor

Kiropraktor

Erlend har sin mastergrad fra Anglo-European College of Chiropractic i England. Han behandler alle typer plager i muskel- og skjelettsystemet samt hodepine og svimmelhet. Erlend er opptatt av å oppnå funksjonalitet gjennom behandling og trening, han tar seg god tid for å finne den rette behandlingen for deg. Behandlingsmetoder Erlend bruker består av: Leddmanipulasjon, bløtvevsbehandling, nålebehandling og veiledning innenfor trening.

Erlend Solem kiropraktor
Hans kiropraktor

Kiropraktor

Hans Christian er kiropraktor og har tidligere jobbet på en anerkjent tverrfaglig klinikk i Bergen. Han er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth, England. Hans Christian har videreutdanning innen svimmelhet, samt at han har en spesiell interesse for hodepine. Offentlig godkjent kiropraktor, medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Trym Haagensen kiropraktor

Kiropraktor

Trym er kiropraktor utdannet i USA ved Palmer College. Etter 30 års erfaring, så behandler han alt av nakke- og ryggrelaterte plager, men er spesielt opptatt av å forbygge og motivere til trening når det gjelder barn og unge.

Trym Haagensen kiropraktor
Siri Hauge

Fysioterapaut

Siri er utdannet i Århus fra 2002-2006, hun har bred kompetanse innen medisinsk treningsterapi, nålebehandling, slyngetrening, muskel- og skjelettplager, kreft, livsstil- og hjertesykdommer, kroniske reumatologiske og nevrologiske plager, samt postoperative pasientgrupper; ankel-, kne- , hofte- og ryggopererte. Siri tilbyr også massasje.
Lena Schøyen Haug

Sekretær

«Jeg trives veldig godt i resepsjonsjobben hos Åssiden Kiropraktorsenter, det er en bra gjeng som jobber her.»

Lena Schøyen Haug
May-lis
May-lis

Sekretær