Problemområder/plager

Bekken- og hoftesmerter

Bekken- og hoftesmerter er ekstremt vanlig, disse smertene kan oppstå i alle aldre. Smertene kan oppstå gradvis over tid eller akutt. Smerter i bekken og hofte vil ofte være nært relatert til korsrygg og andre nærliggende strukturer. Under din førstegangskonsultasjon vil din kiropraktor ta en sykehistorie samt gjennomføre undersøkelser for å finne roten til ditt problem.

Bekken- og hoftesmerter

Årsakene til smerter i bekken og hofte kan være mange. Noen av de vanligste er bekkenplager relatert til graviditet, bekkenlåsning, hofteartrose, samt akutte årsaker relatert til idretts- og arbeidsskader. Uansett årsak er din kiropraktor kvalifisert til å finne den rette behandlingen for deg. Dersom det skulle være behov for videre henvisning til spesialist eller annen bildediagnostikk gjør din kiropraktor dette. 

Behandling vil være avhengig av hvilken funn kiropraktoren gjør. I de fleste tilfeller kan vi starte med behandling ved 1. konsultasjon. Her vil kiropraktoren ta i bruk en rekke teknikker for å bedre muskel, skjelettet og nervesystemets funksjon. Tidlig utredning og behandling bidrar til å få deg raskere tilbake til en normal hverdag.