Problemområder/plager

Fot- og ankelsmerter:

Fot- og ankelsmerter kan oppstå akutt eller gradvis over tid. Smerter i og rundt ankelen og foten er et vanlig problemområdet for mange, de fleste årsakene kan diagnostiseres, behandles og forebygges. Som primærkontakt og ekspert innenfor muskel og skjelett, er din kiropraktor kvalifisert til å vurdere hvilken behandlingsmetode som vil være best for dine knesmerter.

Fot- og ankelsmerter

Ved akutte smerter i fot- og ankelregionen er det overtråkk eller fall som er de vanligste årsakene, dette er ofte i forbindelse med idrett eller arbeid. Overtråkk og fall kan føre til skade på leddbånd, leddkapsler og muskulatur, eller brudd. Ved mer gradvise og kroniske smerter kan årsaken være mange, noen av de vanligste er skade på akillessenen, plantar fascitt og slitasjeforandringer i fot og ankel. Uansett årsak er det viktig å få undersøkt det smertefulle område. Dette gjør kiropraktoren under din førstegangskonsultasjon.

Behandling vil være avhengig av hvilken funn kiropraktoren gjør. Skulle det være nødvendig kan vi henvise til en annen spesialist eller bildediagnostikk. I de fleste tilfeller kan vi starte med behandling ved 1. konsultasjon. Her vil kiropraktoren ta i bruk en rekke teknikker for å bedre muskel, skjelettet og nervesystemets funksjon. Tidlig utredning og behandling bidrar til å få deg raskere tilbake til en normal hverdag.