Åssiden kiropraktorsenter

Gravide og spedbarn

Gravide:
Et svangerskap kan by på mange utfordringer, muskel og skjelettplager er definitivt en av de. Mange gravide opplever plager på bakgrunn av at magen vokser, vekten øker, svaien i ryggen blir større, i tillegg til dette går kroppen gjennom en rekke hormonelle forandringer som kan by på problemer.

Gravide og spedbarn

De vanligste plagene gravide opplever gjennom svangerskapet er:

  • Bekken- og ryggsmerter (bekkenløsning)
  • Smerter i brystrygg
  • Smerter i nakke og skuldre 
  • Hodepine og migrene
  • Smerter i ekstremiteter (håndledd, fot, ankel)

Alt dette er plager vi på Åssiden Kiropraktorsenter kan hjelpe deg med. Behandling vil være avhengig av hvilken funn din kiropraktor gjør. I store trekk vil behandlingen for gravide og ikke gravide være lik.

 

Spedbarn:

Hos Åssiden Kiropraktorsenter har vi lang erfaring med behandling av barn og spedbarn. Kiropraktisk behandling av spedbarn foregår på en trygg og svært skånsom måte. Normale virkninger av kiropraktisk behandling av spedbarn er økt søvn og mindre gråt. I noen tilfeller kan det oppstå en forbigående økt irritasjon, dette varer normalt sett ikke mer enn ett døgn. 

Fødsel er en stor påkjenning for både mor og barn. Dersom det var setefødsel, styrtfødsel, bruk av vakuum eller tang vil dette være ytterligere påkjenninger for barnet. I noen tilfeller vil dette gi symptomer som er merkbare etter fødsel. De vanligste symptomene kiropraktorer kan hjelpe med hos spedbarn er kolikk, spenninger i muskel og skjelett (vanskeligheter med å bevege hodet eller andre kroppsdeler) og ammeproblemer for å nevne noen. Tidlig utredning og behandling bidrar til å få barnet ditt smertefritt.

Spedbarn