Problemområder/plager

Knesmerter

Knesmerter kan oppstå akutt eller gradvis over tid. Smerter i og rundt kneet er et vanlig problemområdet for mange, de fleste årsakene kan diagnostiseres, behandles og forebygges. Som primærkontakt og ekspert innenfor muskel og skjelett, er din kiropraktor kvalifisert til å vurdere hvilken behandlingsmetode som vil være best for dine knesmerter. 

Knesmerter

Ved akutte smerter i og rundt kneet er det gjerne fall, slag eller raske bevegelser som er hovedårsaken, dette er ofte i forbindelse med idrett eller arbeid. Typiske akutte skader er skader på korsbånd og menisk. Ved mer gradvise og kroniske smerter kan årsaken være mange, en av de vanligste er belastningsskader (hopperkne, løperkne, legghinnebetennelse, patellofemoralt smertesyndrom, og schlatters). gradvise kroniske smerter kan også være forårsaket av slitasjeforandringer i kneet (artrose). Uansett årsak er det viktig å få undersøkt det smertefulle område. Dette gjør kiropraktoren under din førstegangskonsultasjon. 

Behandling vil være avhengig av hvilken funn kiropraktoren gjør. Skulle det være nødvendig kan vi henvise til en annen spesialist eller bildediagnostikk. I de fleste tilfeller kan vi starte med behandling ved 1. konsultasjon. Her vil kiropraktoren ta i bruk en rekke teknikker for å bedre muskel, skjelettet og nervesystemets funksjon. Tidlig utredning og behandling bidrar til å få deg raskere tilbake til en normal hverdag.